Yemek Fotoğrafçısı Mehmet Ateş ile hayalindeki yemek fotoğrafını çekmeye var mısın?

Le Cordon Bleu Istanbul - Tabağım Paletim Olsa Workshopu

Le Cordon Bleu Şeflerinin yemek sırlarını öğrenmek ve sanatsal sunumlar hazırlamak ister misiniz? Tabağım Paletim Olsa workshopunda Le Cordon Bleu Master Şefleri çeşitli sos yapım tekniklerini öğretirken; farklı malzeme, kıvam ve renklerden oluşan soslarla tabak sunumunda görsel ve dokunsal zenginlik ve derinlik oluşturmayı gösterecekler.
  

Hiç Natürel Sızma Zeytinyağı Üreticisi ve Uzman Zeytinyağı Tadımcısı Duygu Özerson Elakdar ile Zeytinyağı Okuryazarlığına Giriş ve Temel Tadım Bilgisi Atölyesi


  

Oğul Türkkan - Bardak tasarımlarının tadıma etkisi

Tadımı yaparken bardakta dikkat edilmesi gereken püf noktaları nelerdir?

Levon Bağış - Kadeh tasarımlarının Lezzet Algısındaki Rolü

Kadeh tasarımları ve lezzet etkileri