Yemek Fotoğrafçısı Mehmet Ateş ile hayalindeki yemek fotoğrafını çekmeye var mısın?
Etkinlik boyunca önceden isminizi yazdırıp randevu alarak yemek fotoğrafçılığının önemli sırlarını birebir Mehmet Ateş’ten öğrenin.
Buluşmalar bir saat, dörder kişi ile olacaktır. Seans saatleri için yana doğru kaydırın.
Cumartesi ve Pazar
Seans saatleri:
12.00
13.30
15.00
16.30

Le Cordon Bleu Istanbul - Tabağım Paletim Olsa Workshopu
Le Cordon Bleu Şeflerinin yemek sırlarını öğrenmek ve sanatsal sunumlar hazırlamak ister misiniz? Tabağım Paletim Olsa workshopunda Le Cordon Bleu Master Şefleri çeşitli sos yapım tekniklerini öğretirken; farklı malzeme, kıvam ve renklerden oluşan soslarla tabak sunumunda görsel ve dokunsal zenginlik ve derinlik oluşturmayı gösterecekler.

Siz de tabağınıza yapacağınız sanatsal dokunuşlarla ailenizi ve misafirlerinizi etkilemek istiyorsanız bu keyif dolu workshopumuza bekliyoruz.
Seans saatleri için yana doğru kaydırın.
Cumartesi
Seans saatleri:
13.00
15.00

Hiç Natürel Sızma Zeytinyağı Üreticisi ve Uzman Zeytinyağı Tadımcısı Duygu Özerson Elakdar ile Zeytinyağı Okuryazarlığına Giriş ve Temel Tadım Bilgisi Atölyesi


İyi zeytinyağında nelere dikkat etmek gerekir ve temel tadımla anlayabilmek isterseniz workshopumuza bekliyoruz.
Seans saati için yana doğru kaydırın.
Pazar
Seans saati:
13:00 - 13:45 arası

Oğul Türkkan - Bardak tasarımlarının tadıma etkisi
Tadımı yaparken bardakta dikkat edilmesi gereken püf noktaları nelerdir?İçtiğiniz bardak tadımınızı nasıl etkileri Oğul Türkkan'dan dinlemek isterseniz workshopumuza bekliyoruz.
Seans saati için yana doğru kaydırın.
Cumartesi
Seans saati:
17:30 - 18:00 arası

Levon Bağış - Kadeh tasarımlarının Lezzet Algısındaki Rolü
Kadeh tasarımları ve lezzet etkileriKadeh tasarımının lezzeti nasıl etkilediğini Levon Bağış'dan dinlemek isterseniz workshopumuza bekliyoruz.
Seans saati için yana doğru kaydırın.
Cumartesi
Seans saati:
14.00-15.00 arası
