GASTROWEEKEND @akaretler

Food and Travel Gastroweekend’i bu defa şehre taşıdık.
16-17 Şubat’ta @akaretlerde Sıraevler 39 numarada hepinizi bekliyoruz.
Birbirinden kıymetli tasarımcıların eserlerini sergileyeceği, gastronomide tasarımı odağına alan konu başlıklarıyla ilgi çekici söyleşilerin yer alacağı, workshop alanında sürpriz etkinliklerin düzenleneceği dolu dolu bir haftasonu geçireceğiz hep birlikte.

16-17 ŞUBAT'TA Saat: 12:00 ila 19:00 arası açık olacak etkinliğimize katılmak ve kayıt için tıklayınız.

PROGRAM

SERGİLER / CUMARTESİ & PAZAR
  • Metro-Gastronometro “ Tasarımı Kaşıkla”
  • Anadolu Efes “Tasarıma #yeraç”
  • Anadolu Efes “Retro Wall”
  • Anadolu Efes “Audioban Lounge”
  • Nespresso Café İstanbul ve Caffè Venezia Deneyim Alanı
  • Pınar Akkurt “ İleri Dönüşüm Merkezi”
  • Gülnur Özdağlar “Tertium Non Data –Üçüncünün bilinmezliği"
  • Gönül Paksoy “ Atık Tasarımları”
  • Derya Geylani “ Açlık Oyunları”
  • Bilgi Üniversitesi “Sofra Topoğrafyaları”
  • Lalehan Uysal “Hayatın Mücevherleri: Doğanın Mükemmel Tasarımı Tohumlar”
WORKSHOPLAR
  • Yemek Fotoğrafçısı Mehmet Ateş ile hayalindeki yemek fotoğrafını çekmeye var mısın?
  • Cumartesi ve Pazar - Seans saatleri:
  • 12.00
  • 13.30
  • 15.00
  • 16.30
  • Le Cordon Bleu Istanbul - Tabağım Paletim Olsa Workshopu
    Le Cordon Bleu Şeflerinin yemek sırlarını öğrenmek ve sanatsal sunumlar hazırlamak ister misiniz?
  • Cumartesi Seans saatleri:
  • 13.00
  • 15.00
  • Oğul Türkkan - Tadımı yaparken bardakta dikkat edilmesi gereken püf noktaları nelerdir?
  • Cumartesi Seans saati:
  • 17.30
  • Levon Bağış - Kadeh tasarımlarının Lezzet Algısındaki Rolü
  • Cumartesi Seans saati:
  • 14.00-15.00 arası
  • Duygu Özerson Elakdar - Zeytinyağı Okuryazarlığına Giriş ve Temel Tadım Bilgisi Atölyesi
  • Pazar Seans saati:
  • 13:00 - 13:45 arası
KONUŞMACILAR / Cumartesi
  • 13:00-13:30 “Gıda tasarımı nedir?” Burcu Torum
  • 13:40-14:10 “Sofra gereçlerinde hedef kitleye yönelik tasarımlar” Oya Akman
  • 14:30-15:00 “Tabakta ve Damakta Kompozisyon ” Moderatör: Ebru Erberdi Konuşmacılar: Aylin Yazıcıoğlu, Gamze İneceli
  • 15:15-15:45 “Tabak tasarımında holistik yaklaşım; bilgi, malzeme ve teknik…” - Vedat Demir
  • 16:00-16:30 “Mutfakta İnovasyon ve Tasarım” Moderatör: Sırma Güven Konuşmacılar: Tuğba Turan Fidanboy, Hanzade Güngören, Simge Bilir Kurt
  • 16:45-17:30 “Yemekten sofraya, sunumdan kitaba tüm duyulara seslenen tasarım” Gönül Paksoy, Benan Kapucu - Cumartesi
KONUŞMACILAR / Pazar
  • 13:30-14:15 “Ünlü tasarımcılarla yapılan işbirliklerinin marka algısındaki rolü ” Nurhan Keeler
  • 14:30-15:15 “Şarap dünyasının yeni akımları ve değişen etiket tasarımları ” Sabiha Apaydın
  • 15:30- 16:15 “Etiket ve ambalaj tasarımının marka algısındaki önemi ” Gamze Güven
  • 16:30-17:15 “Konsepte göre menü tasarımı ” Moderatör: Müge Akgün Konuşmacılar: Murat Bozok, Jale Balcı
  • 17:30-18:15 “Tasarımda ödüllü Türk markaları kapanış paneli” ETMK( Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu) başkanı Sertaç Ersayın moderatörlüğünde

Konuşmacılar Sergiler

Linkler