Cumartesi 13:00-13:30

Gıda tasarımı nedir?
Burcu Torum

Cumartesi 13:40-14:10

Sofra gereçlerinde hedef kitleye yönelik tasarımlar
Oya Akman

Cumartesi 14:30-15:00

Tabakta ve Damakta Kompozisyon
Moderatör: Ebru Erberdi Konuşmacılar: Aylin Yazıcıoğlu, Gamze İneceli

Cumartesi 15:15-15:45

Tabak tasarımında holistik yaklaşım; bilgi, malzeme ve teknik…
Vedat Demir

Cumartesi 16:00-16:30

Mutfakta İnovasyon ve Tasarım Paneli
Moderatör: Sırma Güven Konuşmacılar: Tuğba Turan Fidanboy, Hanzade Güngören, Simge Bilir Kurt

Cumartesi 16:45-17:30

Yemekten sofraya, sunumdan kitaba tüm duyulara seslenen tasarım
Gönül Paksoy, Benan Kapucu

Pazar 13:30-14:15

Ünlü tasarımcılarla yapılan işbirliklerinin marka algısındaki rolü
Nurhan Keeler

Pazar 14:30-15:15

Şarap dünyasının yeni akımları ve değişen etiket tasarımları
Sabiha Apaydın

Pazar 15:30- 16:15

Etiket ve ambalaj tasarımının marka algısındaki önemi
Gamze Güven

Pazar 16:30-17:15

Konsepte göre menü tasarımı
Moderatör: Müge Akgün Konuşmacılar: Murat Bozok, Jale Balcı

Pazar 17:30-18:15

Tasarımda ödüllü Türk markaları kapanış paneli
Sertaç Ersayın moderatörlüğünde